top of page

Gebruikte auto-onderdelen kopen in de provincie Utrecht

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Gebruikte auto-onderdelen kopen voor een aantrekkelijke prijs doet u vlak bij Driebergen en Austerlitz in Utrecht. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy verkopen we zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen. We kopen schadeauto’s en tweedehands auto’s in van alle merken en we testen de onderdelen om te zien welke er nog bruikbaar zijn. Wilt u degelijke auto-onderdelen kopen voor een goede prijs en ook nog eens kosten besparen door zelf de reparatie uit te voeren? Kies er dan voor om gebruikte auto-onderdelen te kopen bij ons in de buurt van Driebergen en Austerlitz in Utrecht.  

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Gebruikte auto-onderdelen kopen nabij Driebergen en Austerlitz in Utrecht

Zoekt u een bepaald soort uitlaatsysteem of motoronderdelen? De kans is groot dat wij het hebben. In ons aanbod vindt u namelijk onderdelen van bijna elk merk en u kunt zelfs op een specifiek model filteren. We begrijpen als geen ander dat u geen bakken met geld kwijt wilt zijn aan onderdelen voor uw auto. U kunt de gebruikte auto-onderdelen van onze autosloop vlak bij Driebergen en Austerlitz in Utrecht kopen op de website en op Marktplaats. Doordat we onder andere schadeauto’s demonteren, hoeven we de onderdelen die in orde zijn niet weg te gooien, maar hergebruiken we ze. Dit is beter voor het milieu én uiteindelijk ook voor uw portemonnee.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Bekijk snel ons uitgebreide aanbod

Ons autodemontagebedrijf vlak bij Driebergen en Austerlitz in Utrecht is gespecialiseerd in auto-onderdelen en u kunt dan ook met een gerust hart het onderdeel kopen dat u nodig heeft. Bent u benieuwd of wij het tweedehands auto-onderdeel hebben dat u zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website of op Marktplaats. U kunt bij ons ook terecht om uw auto te verkopen of als u werkzaamheden wilt laten verrichten aan uw auto, zoals een onderhoudsbeurt of plaatwerk. Bekijk het aanbod op onze website of bel als u wat vragen heeft naar 0343 - 491 220. Via onze site bestelt u auto-onderdelen van bekende merken voor een veel goedkopere prijs.

bottom of page