top of page

Auto-inkoop vlak bij Zeist

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

In het geval van ernstige schade is het vaak nodig om uw auto te verkopen en ons autodemontagebedrijf regelt alles omtrent de auto-inkoop in Austerlitz en vlak bij Zeist en Veenendaal. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy kopen we onder andere tweedehands auto’s in en auto’s die rijp zijn voor de sloop. Dit zijn bijvoorbeeld auto’s die defect zijn of waarvan bijvoorbeeld de dagwaarde lager is dan de reparatiekosten. Mocht u zo’n auto hebben, dan is het verstandig om deze te verkopen. De kosten voor de verzekering en de belasting lopen immers gewoon door en dat is erg zonde van uw geld.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Snel van uw auto af dankzij onze auto-inkoop vlak bij Zeist en Veenendaal

Op een gegeven moment heeft iedere auto zijn beste tijd gehad en zit er niets anders meer op dan deze naar de sloop te brengen. Bij Automontagebedrijf E. Kooy in Austerlitz, vlak bij Zeist en Veenendaal regelen we alles rondom de auto-inkoop én u krijgt er ook nog eens wat geld voor! Zo verkoopt u uw sloopauto snel, eenvoudig en met een goed gevoel.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Ontvang een leuk bedrag voor uw sloopauto

Laat de inkoop van uw auto over aan onze autosloop nabij Zeist en Veenendaal. Of het nu gaat om een tweedehands auto of een schadeauto, wij zijn er heel blij mee! U verkoopt uw auto door ons formulier op de website in te vullen. U mag de auto ook langs komen brengen, mits deze nog rijdt natuurlijk. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Bel dan naar 0343 - 491 220.

bottom of page