top of page

Auto-ophaaldienst in Austerlitz

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Wilt u gebruikmaken van onze auto-ophaaldienst en woont u vlak bij Austerlitz of Zeist in de provincie Utrecht? Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy halen we uw auto op als u deze aan ons wilt verkopen. Onze auto-ophaaldienst is erg handig wanneer u bijvoorbeeld geen reistijd kwijt wilt zijn aan de verkoop van uw auto, u niet meer in de auto mag of kunt rijden of als u afgelegen woont en niet gemakkelijk terug naar huis kunt gaan.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Waarom u kiest voor onze auto-ophaaldienst in Austerlitz en Zeist in Utrecht

We bieden onze auto-ophaaldienst aan rondom onder andere Zeist en Austerlitz, in de provincie Utrecht. Dit is vooral handig wanneer uw auto niet meer goed functioneert. Helaas kan er altijd iets kapotgaan aan uw auto, zoals de koppakking. Wanneer er veel schade is, kan er sprake zijn van een sloop- of schadeauto. Dit betekent dat de dagwaarde van de auto niet meer opweegt tegen de reparatiekosten. In dit geval is het vaak voordeliger om uw auto te verkopen en te laten ophalen voor de sloop. Dit is de meest verstandige keuze, aangezien u alleen maar geld kwijt bent aan de verzekering en de belasting, wat erg zonde is. In veel gevallen mag een sloop- of schadeauto de weg niet meer op. Bij onze autosloop in de provincie Utrecht verkoopt u eenvoudig uw schadeauto én we halen deze ook nog op als u dat wilt. We zijn actief in de provincie Utrecht, dus als u uw schadeauto wilt verkopen en u woont in of vlak bij Zeist, Austerlitz of Veenendaal, dan is dit geen enkel probleem voor ons!

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Plan een afspraak in

Wij staan voor u klaar met onze auto-ophaaldienst in Zeist en Austerlitz, in de provincie Utrecht. Via ons contactformulier maakt u snel en gemakkelijk een afspraak. U kunt ook bellen naar 0343 - 491 220. Wie weet staan we binnenkort voor uw deur om uw auto op te halen!

bottom of page