top of page

Schadeauto verkopen in Veenendaal

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Als u een schadeauto heeft, is het verstandig om deze te verkopen en ons inkoopbedrijf in Austerlitz, in de buurt van Veenendaal helpt u hier graag bij. Er komt nog best wel wat bij kijken wanneer u van de schadeauto af wilt. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy weten we precies welke zaken we moeten regelen zodat u uw auto probleemloos verkoopt.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Uw schadeauto probleemloos verkopen: wij regelen het voor u

Bespaar uzelf de moeite om advertenties op internet te plaatsen en verschillende garages af te gaan om te zien of zij uw schadeauto willen overnemen. Wij bieden bij onze autosloop in de buurt van Amersfoort de uitkomst als u de schadeauto snel en eenvoudig wilt verkopen. We voeren vakkundige autodemontage uit om te kijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn en we bieden u dan ook een vergoeding wanneer u de auto aan ons wilt verkopen. Het is voor particulieren mogelijk om de gebruikte auto-onderdelen te kopen. Op die manier verspillen we niets en helpen we iedereen verder.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Kies voor ons betrouwbare inkoopbedrijf

Weet u niet goed wat u moet doen met uw oude en versleten auto? Dan is het een goed idee om uw auto bij ons te verkopen. Zo ontvangt u een eerlijk bedrag en geeft u de bruikbare onderdelen een tweede leven. Vul ons contactformulier in of bel voor meer informatie naar 0343 - 491 220. Onze experts vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

bottom of page