top of page

Autosloop nabij Amersfoort

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Bij onze autosloop in Austerlitz, in de buurt van Amersfoort en Driebergen in Utrecht vindt u alles wat u nodig heeft. In onze autosloop demonteren we auto’s die we binnenkrijgen uit onder meer Amersfoort en Zeist. Als een auto niet meer te redden valt, is het beter om deze te verkopen aan onze autosloperij in de buurt van Veenendaal. De kosten voor de verzekering en de belasting lopen namelijk gewoon door, terwijl de auto zelf niets meer waard is. Bij onze autosloop in Austerlitz, vlak bij Driebergen en Amersfoort zijn we blij met oude auto’s en sloopauto’s, omdat er vaak nog onderdelen hergebruikt kunnen worden. Op die manier verspillen we niets én maken we u als klant blij.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Breng uw auto naar de autosloop in de buurt van Amersfoort en Driebergen

Wilt u graag snel en eenvoudig van uw schadeauto inleveren bij onze autosloperij vlak bij Veenendaal? Kom dan gerust langs tijdens openingstijden of vul ons verkoopformulier in. Bij onze sloperij vlak bij Amersfoort en Zeist zijn we blij met alle auto’s en we zullen u dan ook in de meeste gevallen een passende vergoeding bieden. Mag de auto de weg niet meer op? Ook daar hebben we aan gedacht; in dat geval komen we de auto ophalen met onze ophaaldienst. Of de auto nu bij u voor de deur staat of ergens anders, wij regelen het voor u.

Koop auto-onderdelen bij onze autosloperij vlak bij Veenendaal

Wanneer er een auto binnenkomt bij onze autosloop nabij Driebergen en Amersfoort, demonteren we deze om te kijken welke onderdelen er nog bruikbaar zijn. Deze bieden we vervolgens aan op onze website en via Marktplaats. U bespaart veel geld als u zelf de reparatie uitvoert met een van onze tweedehands onderdelen. U hoeft dan namelijk geen kosten te betalen aan de garage. Kies voor de duurzame onderdelen van de auto’s uit onze sloperij in de buurt van Zeist en Amersfoort.

Laat werkzaamheden door onze autosloop uitvoeren in de buurt van Driebergen en Amersfoort

Heeft u een auto die goed functioneert, maar wilt u werkzaamheden laten verrichten? Bij ons kunt u terecht voor apk-keuringen en onderhoudsbeurten. Bij onze autosloperij in de buurt van Veenendaal hebben we dankzij jarenlange ervaring veel kennis van auto’s en auto-onderdelen. U kunt dus met een gerust hart een reparatie of een onderhoudsbeurt door ons laten uitvoeren. We staan voor u klaar bij onze sloperij in omgeving Amersfoort en Zeist!

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Contacteer ons

Mocht u nog vragen hebben over onze diensten en werkzaamheden, vul dan ons contactformulier in of bel naar 0343 - 491 220. U bent van harte welkom bij onze autosloop genaamd Autodemontagebedrijf E. Kooy in de buurt van Driebergen en Amersfoort.

bottom of page