top of page

Tweedehands auto-onderdelen kopen

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy kunt u tweedehands auto-onderdelen kopen van bijna alle automerken in Austerlitz, in de buurt van Veenendaal in Utrecht. We bieden de onderdelen aan op onze website en via Marktplaats. We kopen schadeauto’s, klassieke auto’s en sportauto’s in en testen vervolgens welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Op die manier gooien we dus geen goede auto-onderdelen weg. Of u nu op zoek bent naar een airco, verlichting of velgen; de kans is groot dat wij hebben waar u naar zoekt.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

De beste tweedehands auto-onderdelen kopen nabij Austerlitz en Veenendaal in Utrecht

Als er iets kapot is gegaan aan uw auto, loont het de moeite om te kijken of u de reparatie zelf kunt verrichten. Dit is namelijk minder duur dan bij een garage. Als u bij ons het benodigde onderdeel koopt, bespaart u nóg meer geld. Tweedehands onderdelen zijn namelijk een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen. Tijdens de autodemontage kijken we welke onderdelen geschikt zijn voor de verkoop en deze plaatsen we vervolgens op de website. Aangezien ons bedrijf in Austerlitz, vlak bij Veenendaal in Utrecht bijna elk automerk in ons assortiment heeft, zitten de tweedehands auto-onderdelen die u wilt kopen er ongetwijfeld bij.

Wat doen wij nog meer

Bij ons demontagebedrijf in Austerlitz, de buurt van Veenendaal in Utrecht kunt u niet alleen tweedehands auto-onderdelen kopen, maar we hebben ook occasions en we bieden meerdere werkzaamheden en diensten. Denk hierbij aan onderhoudsbeurten en de apk-keuring. Als inkoopbedrijf van schadeauto’s hebben we ook een ophaaldienst. Dit is zeer handig als u de auto niet meer naar de garage mag of kunt rijden.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Ga voor onderdelen van goede kwaliteit

Woont u in de buurt van Austerlitz en Veenendaal in Utrecht en zoekt u een betrouwbaar bedrijf om tweedehands auto-onderdelen te kopen? Op onze site selecteert u eenvoudig het automerk en eventueel een specifiek model. Heeft u nog wat vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar nummer 0343 - 491 220. Wie weet heeft u binnenkort de tweedehands auto-onderdelen in uw bezit die u al langer wilde kopen dankzij ons bedrijf nabij Austerlitz en Veenendaal, in de provincie Utrecht.

bottom of page