top of page

Inkoopbedrijf voor schadeauto’s in de provincie Utrecht

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Zoekt u een betrouwbaar inkoopbedrijf voor de inkoop van schadeauto’s in de buurt van Veenendaal in de provincie Utrecht? Autodemontagebedrijf E. Kooy in Austerlitz is al jaren actief en heeft inmiddels een naam opgebouwd in provincie Utrecht en omgeving. We kopen auto’s in die we vervolgens demonteren om te kijken welke onderdelen nog in goede staat zijn. Op die manier recyclen we auto-onderdelen in plaats van dat we ze weggooien. Lees snel verder als u op zoek bent naar een inkoopbedrijf nabij Veenendaal in Utrecht dat alles omtrent de inkoop van schadeauto’s uit handen neemt.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Ons inkoopbedrijf regelt de inkoop van schadeauto’s in Veenendaal in de provincie Utrecht

We begrijpen als geen ander hoe jammer het is als uw auto niet meer te redden valt. Wij bieden de oplossing als u wilt dat uw auto nog voor goede doeleinden wordt gebruikt. Met de bruikbare onderdelen in uw auto maken we namelijk weer iemand anders blij. Of het nu om schadeauto’s of om loopauto’s gaat, wij zijn er blij mee bij ons inkoopbedrijf in de buurt van Veenendaal in Utrecht.

Breng zelf uw auto of maak gebruik van onze ophaaldienst

U bent van harte welkom om uw auto voor de inkoop naar ons inkoopbedrijf in de buurt van Veenendaal in Utrecht te brengen maar als het om schadeauto’s gaat, is de kans groot dat de auto niet eens meer de weg op mag. Dit lossen we op met onze ophaaldienst voor schadeauto’s en sloopauto’s in de buurt van Zeist in Utrecht. We komen de auto dan bij u voor de deur ophalen. Zo regelt u de verkoop van uw auto nóg makkelijker.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons inkoopbedrijf voor schadeauto’s of bent u er al van overtuigd dat u de inkoop wilt laten regelen door ons bedrijf nabij Veenendaal in Utrecht? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0343 - 491 220. U kunt bij ons terecht met uw sloopauto in onder andere Austerlitz, Veenendaal en Zeist.

bottom of page