top of page

Inkoop van sloopauto’s in Austerlitz

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Autodemontagebedrijf E. Kooy regelt als inkoopbedrijf alles omtrent de inkoop van sloopauto’s in de buurt van Austerlitz en Amersfoort in Utrecht. Als u een auto heeft die klaar is voor de sloop, meldt u deze eenvoudig bij ons aan via onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk om te bellen of even bij ons langskomen tijdens openingstijden. Wij demonteren de auto en hergebruiken de onderdelen die nog intact zijn, zodat anderen plezier hebben van deze oude onderdelen. Ons inkoopbedrijf voor sloopauto’s nabij Amersfoort en Austerlitz in Utrecht is dé oplossing waardoor u niet meer hoeft om te kijken naar de inkoop van uw sloopauto.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Ophaaldienst voor de inkoop van sloopauto’s in Austerlitz, in de provincie Utrecht

Wilt u graag van uw auto af, maar is het niet mogelijk om deze naar ons te brengen? Dat is geen probleem voor ons inkoopbedrijf van sloopauto’s in Austerlitz, nabij Amersfoort in Utrecht. Het komt vaak voor dat oude en versleten auto’s niet meer de weg op mogen of kunnen, en dan met name als het om sloopauto’s gaat. Ook hier hebben wij aan gedacht: we hebben een ophaaldienst en als u hier gebruik van wilt maken, halen we uw auto bij u voor de deur op. Op die manier kunt u alles vanuit uw luie stoel regelen. Makkelijker kan bijna niet!

Wat doen wij nog meer?

In Austerlitz, in de buurt van Amersfoort in Utrecht regelen we de inkoop van sloopauto’s, klassieke auto’s en sportauto’s. We demonteren deze auto’s om te testen welke onderdelen nog bruikbaar zijn. Het is zonde om goede auto-onderdelen weg te gooien, dus verkopen we ze door op onze website en op Marktplaats. Daarnaast hebben we ook enkele occasions. Is uw auto in goede staat maar wilt u een onderhoudsbeurt of een apk-keuring laten uitvoeren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Plan snel een afspraak bij ons inkoopbedrijf voor sloopauto’s in de buurt van Amersfoort en Austerlitz.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Kies voor een betrouwbaar inkoopbedrijf

Woont u in de buurt van Amersfoort en Austerlitz in de provincie Utrecht en zoekt u een inkoopbedrijf voor sloopauto’s dat alles uit handen neemt omtrent de inkoop? Dan bent u bij ons van harte welkom. U kunt uw auto eenvoudig aanmelden via ons verkoopformulier. Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over onze diensten, bel dan gerust naar 0343 - 491 220.

bottom of page