top of page

Demontage schadeauto nabij Zeist

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de demontage van uw schadeauto in Austerlitz, in de buurt van Zeist en Utrecht? Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy demonteren we schadeauto’s en tweedehandsauto’s om te kijken welke onderdelen nog gebruikt kunnen worden. Woont u in de buurt van Zeist en Utrecht en wilt u graag een bedrijf inschakelen voor de demontage van uw schadeauto? Lees dan snel verder.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Demontage van uw schadeauto; geen probleem voor ons nabij Zeist en Utrecht

Helaas komt er bij elke auto een moment waarop deze niet meer te redden is en klaar is voor de sloop. Als u ervoor kiest om uw schadeauto voor demontage naar onze autosloop in de buurt van onder andere Amersfoort en Zeist in Utrecht te brengen, zullen we deze demonteren en de bruikbare onderdelen hergebruiken. Bovendien krijgt u in de meeste gevallen ook een vergoeding voor uw auto. Dat geeft toch een veel beter gevoel dan wanneer u de auto simpelweg laat slopen?

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Krijg een eerlijke vergoeding voor uw auto

Door uw sloopauto in te leveren bij ons in Austerlitz, krijgt u een eerlijk bedrag en u helpt bovendien iemand anders weer verder met uw oude auto-onderdelen. U bent van harte welkom bij ons vlak bij Zeist in Utrecht als u uw schadeauto wilt verkopen voor demontage of als u op zoek bent naar auto-onderdelen. Plan een afspraak in of bel ons voor vragen op nummer 0343 - 491 220. Wilt u liever langskomen? Bezoek onze garage dan tijdens openingsuren en wij helpen u graag verder.

bottom of page