top of page

Schadeauto inleveren nabij Driebergen

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Als u een schadeauto heeft maar niet zo goed weet wat u ermee moet, dan kunt u deze inleveren of inruilen bij ons bedrijf in Austerlitz, vlak bij Driebergen in de provincie Utrecht. We begrijpen goed dat u zo snel mogelijk van uw schadeauto af wilt, zeker als u bijvoorbeeld een ongeluk heeft gehad. U wilt natuurlijk niet herinnerd worden aan het ongeval. Is het niet mogelijk om de auto naar ons bedrijf te rijden? Dan komen we uw auto ophalen met onze ophaaldienst. Op die manier hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Gemakkelijk uw schadeauto inleveren of inruilen doet u bij ons nabij Driebergen

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de auto te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats, maar veel particulieren zitten niet te wachten op een sloopauto. Bij onze autosloop Autodemontagebedrijf E. Kooy nemen we de auto wél graag van u over en we bieden u ook nog eens een eerlijke vergoeding. Dit zijn de voordelen als u uw schadeauto bij ons bedrijf in de buurt van Driebergen gaat inleveren of inruilen:
 

  • We kijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn en verkopen deze door. Zo maken we iemand anders blij met uw oude onderdelen.

  • Het is beter voor het milieu om de onderdelen te hergebruiken.

  • We bieden u een vergoeding.

  • We halen de auto desgewenst op bij u thuis.
     

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Maak snel een afspraak

Wilt u graag een ander blij maken met de bruikbare onderdelen in uw auto? Het inleveren of inruilen van uw schadeauto of sloopauto bij ons in de buurt van Austerlitz en Driebergen is dan de beste keuze. Vul snel ons contactformulier in of bel naar 0343 - 491 220 voor meer informatie.

bottom of page