top of page

Autosloop vlak bij Zeist

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Heeft u een auto die klaar is voor de autosloop, breng deze dan naar onze autosloperij in Austerlitz, vlak bij Zeist. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy kopen we tweedehands auto’s en schadeauto’s in en we verkopen de bruikbare onderdelen. We vinden het zonde om de onderdelen die nog intact zijn, weg te gooien, dus we gebruiken ze opnieuw! Bent u benieuwd wat u nog krijgt voor uw auto? Lees dan snel verder.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Breng uw auto naar onze autosloop nabij Zeist

Weet u niet goed wat u met uw auto aan moet omdat deze niet meer start of omdat de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto zelf? Bij onze autosloop nabij Zeist kopen we uw auto graag van u over. We kunnen het ons goed voorstellen dat auto’s in veel gevallen de weg niet meer op mogen of kunnen. Daarom halen we de auto desgewenst op bij u thuis met de auto-ophaaldienst van onze autosloperij nabij Zeist. Omdat we meestal een aantal onderdelen van uw auto hergebruiken, bieden we u normaal gesproken een bedrag. Dit bedrag zal afhangen van onder andere het merk, het bouwjaar en de conditie van de onderdelen. Onze betrouwbare autosloperij vlak bij Zeist is dé oplossing als uw auto klaar is voor de autosloop.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Kies voor onze autosloperij in de buurt van Zeist

Het is natuurlijk zonde als uw auto ongebruikt voor de deur staat, want dit kost alleen maar geld. U kunt uw schadeauto inleveren bij onze autosloperij in Austerlitz, in de buurt van Zeist of Driebergen. Bent u op zoek naar andere diensten van onze autosloop in de buurt van Zeist, zoals bijvoorbeeld een apk-keuring? Ook dan bent u van harte welkom bij ons! Plan snel een afspraak in door ons contactformulier in te vullen of bel naar 0343 - 491 220.

bottom of page