top of page

Sloopauto verkopen in de provincie Utrecht

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Wilt u uw sloopauto verkopen in de buurt van Austerlitz en Veenendaal in Utrecht? Kies dan voor Autodemontagebedrijf E. Kooy en wij helpen u verder. Als u lekker op de snelweg aan het scheuren bent, kan het helaas voorkomen dat uw auto het begeeft en u met pech langs de weg staat. Als dit vaker voorkomt en de erg versleten is, is er wellicht sprake van een sloopauto. Het kan zijn dat de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto of dat reparatie simpelweg niet meer mogelijk is. In beide gevallen is het verstandig om de sloopauto te verkopen en wij helpen u hier graag mee in de buurt van Austerlitz en Veenendaal in Utrecht.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Uw sloopauto snel verkopen vlak bij Austerlitz en Veenendaal in Utrecht: wij weten hoe

Ons bedrijf in Austerlitz regelt de inkoop van sloopauto’s en dit is dan ook dé plek waar u uw sloopauto kunt verkopen. Dit kunnen auto’s zijn met schade, sloopauto’s of auto’s zonder gebreken. Mocht u niet in staat zijn de auto naar ons bedrijf te rijden, dan halen we deze bij u thuis op. We demonteren auto’s en verkopen de bruikbare auto-onderdelen. We zijn gespecialiseerd in zowel nieuwe als gebruikte auto-onderdelen en we verkopen onderdelen van bijna alle merken. U kunt dus terecht bij ons bedrijf vlak bij Veenendaal en Austerlitz in Utrecht voor het verkopen van uw sloopauto, maar ook voor het kopen van onderdelen. We verrichten daarnaast ook verschillende werkzaamheden, zoals onderhoudsbeurten en plaatwerk.
 

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Schakel ons in als u gemakkelijk van uw auto af wilt

Als u uw sloopauto snel wilt verkopen in de buurt van Veenendaal en Austerlitz in Utrecht, bent u van harte welkom bij ons. Wij zijn ook hét autodemontagebedrijf voor u als u op zoek bent naar gebruikte auto-onderdelen van goede kwaliteit. Vul ons contactformulier in als u een afspraak in wilt plannen. Bel voor meer informatie naar 0343 - 491 220. Wie weet zien we u binnenkort bij ons bedrijf.

bottom of page