top of page

Sloopauto inleveren in Austerlitz

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Is uw sloopauto niets meer waard of total loss verklaard, dan kunt u deze het best inruilen of inleveren bij ons inkoopbedrijf in Austerlitz, in de provincie Utrecht. Soms kan een sloopauto een ware last voor u zijn. De auto haalt de apk-keuring waarschijnlijk niet meer en niemand wil de auto van u overnemen. Wilt u weten hoe u toch gemakkelijk de sloopauto kunt inleveren of inruilen in Austerlitz in de provincie Utrecht? Lees dan snel verder.

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Waarom u uw sloopauto moet inleveren of inruilen bij ons bedrijf in Austerlitz in Utrecht

Helaas komt voor iedere auto een moment waarop de reparaties meer kosten dan de auto zelf. We spreken dan van een sloopauto en deze kunt u het beste inleveren of inruilen bij ons autodemontagebedrijf in Austerlitz in de provincie Utrecht. In de volgende gevallen is het verstandig om te auto te laten slopen door onze autosloop in de buurt van Zeist en Austerlitz:
 

  • De auto is economisch total loss verklaard. De reparatiekosten zijn dan hoger dan de dagwaarde van de auto.

  • De auto is technisch total loss. In dat geval is de auto zo zwaar beschadigd door een ongeval dat reparatie niet meer mogelijk is.

  • De auto heeft teveel kilometers op de teller staan. Dit geldt voor auto’s waarmee meer dan 300.000 kilometer is gereden.
     

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Plan een afspraak bij ons in

Woont u in de buurt van Austerlitz in Utrecht en wilt u graag uw sloopauto inleveren of inruilen? Kies dan voor Autodemontagebedrijf E. Kooy en wij regelen alles omtrent de auto-inkoop. Heeft u een auto die prima in orde is? Wij staan ook voor u klaar als u bepaalde werkzaamheden aan uw auto wilt laten verrichten, zoals onderhoud aan de verlichting of banden. Vul ons contactformulier in of bel naar nummer 0343 - 491 220 als u uw auto aan wilt bieden of als u meer vragen heeft.

bottom of page