top of page

Ophaaldienst voor schadeauto’s in Zeist

Handige auto-ophaaldienst

Auto inleveren voor geld

Onderdelen van elk merk

Onze ophaaldienst haalt schadeauto’s en sloopauto’s op in Austerlitz, in de buurt van Zeist in Utrecht. Wij helpen u uit de brand als u een auto heeft die naar de sloop moet, maar de weg niet meer op mag of kan. Bij Autodemontagebedrijf E. Kooy zijn we geïnteresseerd in alle merken en type auto’s. We maken iemand anders namelijk graag blij met de bruikbare onderdelen uit uw auto. Als u ervoor kiest om uw sloopauto bij ons in te leveren, ontvangt u van ons een reële vergoeding. Dat is toch een win-winsituatie?

Wilt u weten of wij iets met uw auto kunnen doen?

truck.jpg

Kies voor gemak met onze ophaaldienst voor schadeauto’s nabij Zeist in Utrecht

Voor ons maakt het dus niets uit of uw auto gebreken of schade heeft. Zelfs als de auto niet meer door de apk-keuring is gekomen, weten wij er alsnog raad mee. Auto’s die ernstige schade hebben en waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto, mogen vaak niet meer de weg op. Wij halen de zogenoemde sloopauto’s of schadeauto’s voor u op met onze ophaaldienst vlak bij Zeist in Utrecht. U kunt dus lekker thuisblijven en hoeft geen vervoer terug naar huis te regelen.

Wat gebeurt er nadat uw auto is opgehaald?

Nadat onze ophaaldienst de sloopauto’s of schadeauto’s heeft afgeleverd bij ons bedrijf nabij Zeist in Utrecht, gaan we aan de slag met de autodemontage. We testen de onderdelen van de auto om te zien welke nog in goede staat verkeren. Deze bieden we vervolgens aan op onze website en op Marktplaats. Ons autodemontagebedrijf regelt dus de inkoop van de auto én de verkoop van de onderdelen.

Kooy-auto-demontage-bedrijf-website.png

Maak gebruik van onze handige ophaaldienst

Dankzij onze ophaaldienst ontzorgen wij klanten in Austerlitz, vlak bij Zeist in Utrecht volledig wanneer zij van sloopauto’s of schadeauto’s af willen. Lijkt dit u ook wel iets? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0343 - 491 220.

bottom of page